Възможност за изследване на място за COVID-19 още след слизането от

...
Възможност за изследване на място за COVID-19 още след слизането от
Коментари Харесай

Експресни тестове за COVID-19 въвежда летището в Брюксел

Възможност за проучване на място за COVID-19 още след слизането от самолета вкарва националното летище в Брюксел, пишат локални медии. Тестовете са експресни като резултатите от тях ще бъдат подготвени в границите на 3 часа
Уточнява се, че данните от проучванията ще бъдат подготвени за три часа. Пътници, които идват от така наречен " червени " зони с- с най-голям риск на болест са задължени да се подложат на проучване и ще заплащат за теста по 46,81 евро. За останалите цената ще бъде 135 евро.

Два района на България са в " аления лист " на белгийското външно министерство за наложително проучване и карантина - Североизточен (областите Варна, Добрич, Силистра и Шумен) и Югозападен (областите Благоевград, Кюстендил, Перник, София). Препоръчва се проучване и карантина за идващите от регионите Северен централен (областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Търговище), Югоизточен (областите Бургас, Сливен, Ямбол и Стара Загора) и Южен централен (областите Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково). Преди идването си в Белгия пасажерите са длъжни да попълнят формуляр, в който да посочат тъкмо къде са били в последните две седмици, оповестява Българска телеграфна агенция.
По последни данни от белгийските здравни управляващи приблизително дневно от затруднения, в резултат на коронавирусната зараза в страната умират по четирима души като общият брой на жертвите в страната доближава 9900 от началото на епидемията. От март до момента са били открити 75 647 болни, а предходната седмица са били правени по към 20 хиляди проучвания на ден.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР